Общо 500 ще са терминалите за самообслужване, от които шофьорите

...
Общо 500 ще са терминалите за самообслужване, от които шофьорите
Коментари Харесай

Как ще действа новата система за електронните винетки?

Общо 500 ще са терминалите за самообслужване, от които водачите ще могат да си купят електронна винетка. Те ще бъдат ситуирани по главните пътни посоки и граничните пунктове. Електронна винетка ще може да се купи още от уеб портал и от мобилно приложение, които сега се създават. От Агенция Пътна инфраструктура направиха проява. Ако имате от старите винетки, които са годни след 1 януари, когато се вкарва новата система, ще би трябвало да я превалидирате.

Можете да извършите това посредством пунктовете за самообслужване, посредством мобилното приложение или посредством уеб портала. По този метод може да си купите чисто нова винетка. Това, което би трябвало да извършите в уеб портала е да въведете електронната си поща, народност, регистрационен номер на автомобила, както и да изберете каква винетка желаете - от по кое време - до по кое време да бъде годна, оповестява Българска национална телевизия. След това би трябвало да въведете данните от кредитна или дебитна карта. За в този момент се заплаща по този метод.

След това получавате PDF-файл на имейла си, че сте направили тази покупка. До края на януари тези, които не са си превалидирали винетките, няма да бъдат глобявани. Винетки могат да се купят и по остарелия метод посредством чиновник, като това може да се случи в пунктовете, в които и до момента са се продавали винетки.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР