Общо 50 стажанти имаха възможност да придобият професионален опит в

...
Общо 50 стажанти имаха възможност да придобият професионален опит в
Коментари Харесай

50 стажанти имаха възможност да придобият професионален опит в EVN България през лятото на 2019 г.

Общо 50 стажанти имаха опция да придобият професионален опит в EVN България през лятото на 2019 година Това беше допустимо в границите на годишната стажантска стратегия на компанията „ Младежи с бъдеще “, която се организира за 14-та поредна година.

Програмата „ Младежи с бъдеще “ дава опция на младежи от механически и стопански специалности от разнообразни висши образователни заведения да работят в EVN България през летните месеци и да придобият опит за бъдеща професионална реализация.

За трите месеца на програмата - юли, август и септември - стажантите имаха опция да се срещнат от близко с активността на ЕVN България. За това време стажантите участваха интензивно в процесите, които се правят в организационните единици на компанията. Всеки един от тях организира стажа си под персоналното управление и препоръки на ментори - специалисти от съответната професионална сфера.

Акцент през 2019 година беше тематиката за работа в екип. В тази връзка се организира еднодневно събитие с всички стажанти, което онагледи резултата на дейната връзка и значимостта на екипното взаимоотношение.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР