Общо 39% от регистрираните гласоподаватели в САЩ смятат, че американският

...
Общо 39% от регистрираните гласоподаватели в САЩ смятат, че американският
Коментари Харесай

39% от американците смятат, че трябва да има импийчмънт на Тръмп, но 46% са против

Общо 39% от записаните гласоподаватели в Съединени американски щати считат, че американският президент Доналд Тръмп би трябвало да бъде подложен на импийчмънт и да бъде отхвърлен от президентския пост, до момента в който 46% се опълчват на това, демонстрират резултати от изследване по поръчка на изданието Huffington Post, представени от " Уолстрийт джърнъл ".

Сред интервюираните американци едвам 6% от симпатизиращите на Републиканската партия поддържат концепцията на импийчмънт, до момента в който измежду гласоподавателите на Демократическата партия този % е цели 66 на 100.

В същото време 38% от респондентите показват, че отчетът на специфичния прокурор Робърт Мълър почиства името на Доналд Тръмп по всички отправени обвинявания, само че 47% от интервюираните считат, че това не е по този начин.

Изглежда, че самият отчет на Мълър беше признат с утвърждение от американската общност, като 73% от гласоподавателите показват, че този отчет е доста или ненапълно прецизен, до момента в който единствено 10% считат, че той не е доста акуратен или даже въобще не е правилен.

Конкретните стойности са релативно постоянна в целия политически набор, защото 40% от демократите и 42% от републиканците са съгласни, че отчетът Робърт Мълър е доста прецизен. Междувременно 48% от гласоподавателите считат, че Тръмп е попречил следствието на Мълър, до момента в който 39% са дали отговор, че не го е направил.

Изследването е извършено измежду 1000 американски жители на 18-и и и 19-и април с позволена статистическа неточност от 3,3%.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР