Общо 300 отбора от 107 компании от различни бизнес сектори

...
Общо 300 отбора от 107 компании от различни бизнес сектори
Коментари Харесай

Postbank Business Run 2018 събра над 10 000 лв. в подкрепа на три каузи

Общо 300 тима от 107 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2018, което се организира през вчерашния ден на територията на Бизнес Парк София. Петото издание на най-мащабното междуфирмено съревнование се провежда от състезателен клуб „ Бегач “ с поддръжката на Пощенска банка. Най-големият тиймбилдинг в България беше осъществен в поддръжка на три дела. Събраните средства от над 10 000 лева ще бъдат дарени по планове на фондация „ Сийдър “ за образуване на трудотерапия за деца и младежи с увреждания, на фондация „ Воден път “ за обезпечаване на водна рехабилитация на деца с увреждания и на фондация „ За нашите деца “, с цел да могат повече деца да живеят и порастват в сигурна и разрастваща фамилна среда.

Инициативата събра над 1200 участници, като към бегачите се причислиха и 30 деца на възраст от 4 до 16 година, които се надпреварваха в Kids Run. За втора поредна година се организира и надпреварата CEO Dash, което се състоя директно преди главното съревнование. В него се включиха 17 изпълнителни шефове от разнообразни компании.

Победител в щафетата стана тимът на Axway Bulgaria с време от 1 час и 1 минута. След тях на второ място с общо време от 1 час и 2 минути e тимът от компанията Actavis. С това достижение екипът усъвършенства с съвсем минута личното си показване от 2017 година, когато остана трети в класирането с време от 1 час, 2 минути и 56 секунди. На трето място, единствено с 8 секунди разлика, се класира екипът на CredoWeb. Най-добрият тим на Пощенска банка се показа чудесно, като зае 16-о място с общо време от 1 час и 8 минути.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР