Общо 300 отбора от 107 компании от различни бизнес сектори

...
Общо 300 отбора от 107 компании от различни бизнес сектори
Коментари Харесай

Най-големият тиймбилдинг у нас събра над 10 000 лева за благотворителност

Общо 300 тима от 107 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2018, което се организира през вчерашния ден на територията на Бизнес Парк София. Петото издание на най-мащабното междуфирмено съревнование се провежда от състезателен клуб „ Бегач “ с поддръжката на Пощенска банка. Най-големият тиймбилдинг в България беше осъществен в поддръжка на три дела. Събраните средства от над 10 000 лева ще бъдат дарени по планове на фондация „ Сийдър “ за образуване на трудотерапия за деца и младежи с увреждания, на фондация „ Воден път “ за обезпечаване на водна рехабилитация на деца с увреждания и на фондация „ За нашите деца “, с цел да могат повече деца да живеят и порастват в сигурна и разрастваща фамилна среда.

Инициативата събра над 1200 участници, като към бегачите се причислиха и 30 деца на възраст от 4 до 16 година, които се надпреварваха в Kids Run. За втора поредна година се организира и надпреварата CEO Dash, което се състоя директно преди главното съревнование. В него се включиха 17 изпълнителни шефове от разнообразни компании.

Победител в щафетата стана тимът на Axway Bulgaria с време от 1 час и 1 минута. След тях на второ място с общо време от 1 час и 2 минути e тимът от компанията Actavis. С това достижение екипът усъвършенства с съвсем минута личното си показване от 2017 година, когато остана трети в класирането с време от 1 час, 2 минути и 56 секунди. На трето място, единствено с 8 секунди разлика, се класира екипът на CredoWeb. Най-добрият тим на Пощенска банка се показа чудесно, като зае 16-о място с общо време от 1 час и 8 минути.

Победителите получиха позлатена щафета, а тимовете, класирани надлежно на второ и трето място – посребрена и медна. Специалната премия на Пощенска банка за „ Най-бърз женски тим “ бе присъдена на дамския тим на DXC Hummingbird от компания DXC. В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Никос Ксидиас от компанията GlaxoSmithCline, който измина дистанцията от 1 километър за 3 минути и 24 секунди, а измежду дамите – Нина Проданова-Йоцева от компанията ITCE с време 4 минути и 6 секунди.

Postbank Business Run е най-големият тиймбилдинг в България, в който фирмите тестват издръжливостта и екипния дух на своите чиновниците в благотворително щафетно тичане. Корпоративното съревнование се провежда от клуб „ Бегач “ с поддръжката на Пощенска банка от 2013 година и реализира извънредно високи резултати. Основна цел на плана е да бъде привлечено вниманието на хората към здравословния метод на живот, като се предизвика у тях желанието за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР