Общо 28 са стажантите, преминали успешно всички етапи от проведен

...
Общо 28 са стажантите, преминали успешно всички етапи от проведен
Коментари Харесай

МВР Пловдив увеличи редиците си със свежи нови попълнения

Общо 28 са стажантите, минали сполучливо всички стадии от извършен конкурс за  постъпване на държавна работа на служба “полицай " в пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи от началото на тази година. Пълни полицейски пълномощия те ще получат след привършване на шестмесечно в началото образование в Академията на Министерство на вътрешните работи, след което ще бъдат разпределени на работа в районните ръководства на дирекцията. Десет от бъдещите служители на реда бяха показани пред управлението и чиновниците на районно управление (на МВР) – Асеновград. На формалната гала участваха шефът старши комисар Атанас Илков, началникът на бранш “Човешки запаси " Траян Тодоров, зам.-кметът на Община Асеновград Мария Вълканова  и ръководителят на Общинския съвет Драгомир Георгиев.

" Организирането на състезанието и идното ви предопределение са в следствие от поетите задължения на Министерство на вътрешните работи към жителите и локалната власт в Асеновград за запазване на публичния ред. Вие сте млади и стимулирани хора, които реализираха положителни резултати при изпитите, само че пред вас към момента стои тестването от сполучливото привършване и на образованието. Разчитаме, че и с ваша помощ ще се усъвършенства средата за сигурност на територията на районно управление (на МВР) – Асеновград ". С тези думи се обърна към бъдещите служители на реда шефът на ОДМВР – Пловдив старши комисар Илков.

Пожелания за здраве, професионални триумфи и високи резултати в ежедневната си активност стажантите получиха и от зам.-кмета и ръководителя на Общинския съвет. Съвети да съблюдават правилото на приемствеността, почтеност и преданост насочиха към тях сътрудниците им от районното ръководство.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР