Общо 24 акта са съставени при интензивните проверки на горските

...
Общо 24 акта са съставени при интензивните проверки на горските
Коментари Харесай

24 акта са съставени при проверки на горските стражари във Варненско

Общо 24 акта са формирани при интензивните инспекции на горските стражари на територията на Варненска област.

22 акта и 4 констативни протокола са формирани при обход в ДЛС „ Шерба ”. Служителите на стопанството са задържали 3 куб. м нелегално добити дърва за огрев.

Други два акта са формирани при систематичните инспекции в рамките на ДГС „ Варна ”, където горските стражари са разкрили противозаконната сеч на 1 куб. м дървесина.

В рамките на миналата седмица на територията на всички 13 горски и 5 ловни стопанства към Североизточно държавно дружество са осъществени общо 930 инспекции. 250 от тях са на обекти за рандеман на дървесина, 188 – на транспортни средства, а 492 – на физически лица, от които 419 са фенове на лова.

При инспекциите в горите в четирите области Варна, Добрич, Търговище и Шумен са формирани 32 акта и 9 констативни протокола. Две каруци и 1,8 куб. м дърва за огрев са арестувани при обход в ДЛС „ Паламара ” и ДГС „ Нови Пазар ”.

Други 2,20 куб. м дървесина са иззети от чиновниците на ДГС „ Генерал Тошево ”. Нарушения по Закона за горите са открити и в ДГС „ Омуртаг ”, за които са формирани два акта и констативен протокол, регистрират от СИДП и приканват при подозрения за наредности жителите да подават сигнали на телефон 112.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР