Общо 24 220 къса недекларирани цигари с български акцизен бандерол,

...
Общо 24 220 къса недекларирани цигари с български акцизен бандерол,
Коментари Харесай

Над 24 хил. къса недекларирани цигари задържаха митничари на Дунав мост 2

Общо 24 220 къса недекларирани цигари с български акцизен бандерол, при два обособени случая, задържаха митническите чиновници на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Дунав мост 2 " при Видин - Калафат на 23 октомври. Това оповестяват от Агенция „ Митници “.
При инспекция на лек автомобил, пътуващ за Франция, митническите чиновници откриват, че един от пасажерите - български жител придвижва в своя багаж и укрити в купето на автомобила, недекларирани 1071 кутии (21 420 къса) цигари с български акцизен бандерол. 
В същия ден митническите инспектори от отдел „ Борба с наркотрафика “ организират взаимна инспекция със чиновници на Гранична полиция на товарен автомобил с български регистрационни номера, пътуващ за Англия. В хода на инспекцията в кабината на влекача, в матрака на долното легло са открити недекларирани 140 кутии (2800 къса) цигари, облепени с български акцизен бандерол. 
Всичките 24 хиляди къса цигари (1211 кутии) са арестувани и конфискувани от митническите управляващи, а на нарушителите са формирани актове за определяне на административни нарушавания по Закона за акцизите и данъчните хранилища, прецизират от митниците.

За последните два месеца до през днешния ден в общо четири случая, митничарите на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 " задържат огромно количество цигари, облепени с български акцизен бандерол. Във всичките случаи цигарите са били укрити в моторните транспортни средства, в градивни кухини на колите и купето, и в багажа на пътуващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР