Общо 23 училищни отбори се включиха в 56-ото издание на

...
Общо 23 училищни отбори се включиха в 56-ото издание на
Коментари Харесай

23 училищни отбори се включиха в 56-ото издание на лекоатлетическата щафета Освободител в Сливен

Общо 23 учебни тимове се включиха в 56-ото издание на Лекоатлетическата щафета " Освободител " в Сливен. Това оповестиха уредниците от Община Сливен, Детски комплекс - Сливен и АСК по лека атлетика в Сливен.

Те са били разпределени в три възрастови групи - девойки и момчета от 5 до 7 клас, както и юноши и девойки от 8 до 10 клас и 11-12 клас. Трасето от 1200 м е било разграничено на 8 спортни поста и пробягано от тимове, включващи по равно 4 девойки и момчета.

След финалната права премиите на спечелилите са били връчени от кмета на Сливен Стефан Радев, който е поздравил всички участници в конкуренцията и им е поискал да надграждат постигнатото и да бележат още повече триумфи в начинанията.

В първа възрастова група от 5 до 7 клас са победили лекоатлетите от ОУ " Д-р Иван Селимински ", във възрастовата група от 8 до 10 клас първото място са заели учениците от ПГПЗЕ " Захарий Стоянов ". В трета възрастова група 11-12 клас спечелили са от ППМГ " Добри Чинтулов ".

За всеки участник в конкуренцията са били планувани самостоятелни награди, обезпечени от Община Сливен. За спечелилите на първо, второ и трето място - купи, медали и спортни якета.

Снимка: Община Сливен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР