Общо 21 720 кг. хранителни продукти купиха за нуждаещи се

...
Общо 21 720 кг. хранителни продукти купиха за нуждаещи се
Коментари Харесай

Над 21 тона храни дариха на нуждаещи се през 2019 г. клиенти на Била

Общо 21 720 кг. хранителни артикули купиха за нуждаещи се българи клиентите на комерсиалната верига " Била " в границите на дарителската акция " Купи и подари " през 2019 година Това оповестиха от компанията, която провежда за четвърта година самодейността взаимно с Българския червен кръст.

В магазините на веригата в цялата страна са ситуирани особено обозначени колички за даряване на пакетирани храни за обществено слаби.

С продуктите на стойност 51 074.83 лева, събрани по време на акцията през 2019 година, са били подкрепени 1973 обществено слаби жители. Благодарение на дарителската акция трайни хранителни артикули са получили 4302 души, настанени в 66 обществени институции, измежду които домове за деца, помощни учебни заведения и центрове за възрастни хора.

" Вярваме, че успяхме да създадем доста хора щастливи и считаме дружно да продължим да раздаваме мотиви за усмивки ", разяснява Норберт Мисбрандт, шеф на BILLA България.

Председателят на БЧК Христо Григоров благодари на клиентите и на веригата " за човечността и за хуманния жест на съпричастност към хиляди уязвими български жители ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР