Общо 169 деца от социално слаби семейства в Гълъбово бяха

...
Общо 169 деца от социално слаби семейства в Гълъбово бяха
Коментари Харесай

Деца от социално слаби семейства с подаръци от ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово

Общо 169 деца от обществено слаби фамилии в Гълъбово бяха подкрепени от самодейността " Дървото на ангелите ", проведена от Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " .

За десета поредна година в навечерието на коледните празници компанията и нейните чиновници подариха на малчуганите топли облекла и обувки. Изпълнителният шеф на " ЕЙ И Европейски Съюз България " Иван Цанков и представители на управлението на Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " връчиха дарове на децата на 18-ти декември в Младежкия център в Гълъбово.

" За мен е голямо наслаждение и горделивост, че към този момент за десета поредна година чиновниците на Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " демонстрират своята съпричастност към потребностите на децата и подаряват средства за финансиране на акцията. Вярвам, че с помощта на средствата, които всеки наш чиновник е отделил за закупуване на обувки и облекла, нуждаещите се деца в Гълъбово ще имат една по-топла Коледа. Грижата за общностите, в които работим, е измежду целите на нашата стратегия за корпоративна обществена отговорност ", означи Иван Цанков.

Инициативата " Дървото на ангелите " се финансира със средства на чиновниците на компанията и има за цел да подкрепи децата от фамилии с ниски приходи, като им обезпечи нужните за зимата якета и ботуши. С помощта на общината в Гълъбово, " ЕЙ И Европейски Съюз България " събира данни за нуждаещите се деца във възрастовата група от 1 до 7 клас и след консултация с учителите им дефинира потребностите на всяко дете. След като бъде събрана информацията за нужните бройки якета и ботуши, чиновниците на компанията набират средствата посредством присъединяване в благотворителна лотария.

Корпоративната стратегия за обществена отговорност на " ЕЙ И Европейски Съюз България " за последните години надвишава 14 милиона лв. . С отделените средства се осъществят разнообразни стратегии и планове с фокус върху три съществени целта - обучение, опазване на здравето и инфраструктура.
 Снимка 458131
Източник:

За ЕЙ И Европейски Съюз България

ЕЙ И Европейски Съюз участва от 2001 година в България и е най-големият вложител в енергийния бранш за последните 30 години с инвестиции, надхвърлящи 3,2 милиарда лв.. ЕЙ И Европейски Съюз България е притежател на най-новата и съвременна топлоелектрическа централа в Югоизточна Европа - Топлоелектрическа централа " ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово ", на Съоръжението за депониране на боклуци от употребата на централата край село Обручище, както и е мажоритарен притежател на ЕЙ И Европейски Съюз Гео Енерджи, която оперира най-големия в страната ветроенергиен парк - " Свети Никола ", край Каварна.

За да научите повече, посетете www.aes.bg. Последвайте ЕЙ И Европейски Съюз България във Фейсбук: @AESBG и Youtube: AES Bulgaria.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР