Общо 16 служители и зрители на Зимните олимпийски игри в

...
Общо 16 служители и зрители на Зимните олимпийски игри в
Коментари Харесай

Вятър рани 16 души на Олимпиадата, стотици са заразени

Общо 16 чиновници и фенове на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг бяха ранени от ураганни ветрове. Това разгласи на конференция представителят на организационния комитет на Олимпиадата Сон Пек Ю.

По думите му 13 от ранените са от личния състав, а останалите трима са фенове с одрасквания, натъртвания и синини.

Освен това при инспекцията е открито, че бурята е нанесла вреди на 60 палатки, а 120 железни ограждения са били съборени или отнесени.

Заради мощните ветрове в четвъртък Олимпийският парк ще остане затворен. Няколко надпревари пък бяха планувани за други дати.

Тази заран силата напразно стартира да понижава, само че уредниците на Олимпиадата в Южна Корея са изправени пред различен проблем.

Инфекция с норовирус визира от ден на ден членове на личния състав в олимпийското градче. Заразените към този момент са над 200. Заболяването протича с температура, разстройство и повръщане. Общо към 1200 чиновници са сложени под карантина.

До момента няма болни спортисти, само че на уредниците се наложи да изискат помощ от армията, която изпрати военни да заместят болните.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
СПОРТ Лудогорец насочен към нова луда европейска вечер Реал Мадрид прекърши ПСЖ на три Ливърпул направи за смях хартиените " дракони " посред дома им
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР