Общо 120 литра контрабандни препарати за растителна защита, над половин

...
Общо 120 литра контрабандни препарати за растителна защита, над половин
Коментари Харесай

Митничари спипаха контрабандни агропрепарати, злато и цигари на Капитан Андреево

Общо 120 литра контрабандни препарати за растителна отбрана, над половин кг злато и безакцизни цигари откриха и задържаха митническите чиновници на пункта "Капитан Андреево " при инспекция на два товарни автомобила, оповестиха от Агенцията "Митници ".
Агрохимикалите са били открити при инспекция на товарен автомобил с българска регистрация, влизащ в страната ни от Турция. По метода "анализ на риска " митническите чиновници селектират камиона за щателна инспекция. При нея са били открити 60 бутилки със 120 литра препарати за растителна отбрана. В хода на инспекцията са били открити и 70 кутии цигари без акцизен бандерол.
При ревизия на различен товарен автомобил, с румънска регистрация, митническите чиновници откриват 549,30 грама златни произведения - бижута, слитък и плочка, укрити на три места в шофьорската кабина. Според експертиза на експерт, 14-каратовото злато е на стойност близо 30 000 лв..
Контрабандните препарати за растителна отбрана, златните бижута и цигарите са били арестувани. Неотговарящите на условията препарати са били предадени с протокол на БАБХ.
На водачите са били формирани актове по Закона за митниците, формирани са и наказателни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР