Общо 12 вокални бойци в армиите на 4 треньора ще

...
Общо 12 вокални бойци в армиите на 4 треньора ще
Коментари Харесай

Финалите на „Гласът на България започнаха! Всичко е в ръцете на зрителите!

Общо 12 вокални бойци в армиите на 4 треньора ще се борят за премията от 50 000 лева, само че единствено 8 от тях ще се продължат към полуфиналите – по този начин наподобява в числа първият огромен концерт в сезон 6 на „ Гласът на България “, който започва, написа Блиц. 

От тук нататък Камелия, Графа, Иван Лечев и Михаела Филева ще бъдат единствено коментатори на протичащото се на сцената, а ориста на участниците ще зависи напълно от зрителския избор.

След края на всяко осъществяване почитателите могат да поддържат своя любимец като изпишат името му на латиница и го изпратят на номер 16 700. Максималният брой на изпратените известия от един номер  е 20.

С интензивността си пред дребния екран феновете ще подкрепят още една сцена за развиване на създатели у нас. Събраните средства от sms гласуването ще бъдат дарени  за възобновяване на опожарените пространства на Националния студентски дом, от където кариерата си са стартирали актьори като Стефан Вълдобрев и титаните на родния прогресив рок ФСБ.

Самотна майка, шлосер и македоно-албанка с швейцарски паспорт ще се борят за достойнството на Графа на четвъртфиналите. За Галина Красимирова  „ Гласът на България “ е антидепресант след серия от отводи да бъде наета като певица поради външния й тип.

Атанас Кателиев лавира сред уроците по роботика и струга в работилницата на татко си, преди кастингите на мрачно да го откъснат от пиано бара в родната Варна.

Ивана Муцкова е лауреат от редица певчески състезания и има невероятната спососбност да рисува картини с гласа си на разнообразни езици.

Иван Лечев ще се опита да задържи короната на победител с сътрудника си от клубната сцена Николай Воденичаров-Никеца, соул дивата с кариера в Дубай Ива Георгиева и Симона Симеонова от Плевен. Тя е въодушевяващ образец за смисъла на втория късмет, защото на кастинга предходната година не е получила нито един извърнат стол. 

Михаела Филева ще играе за победа с лиричния трубадур от Ирландия Христиан Ненов, 15-годишната Надежда Александрова и Вениамин Димитров – момчето с водопад от сълзи в гласа и персоналната си история. Вениамин губи цялото семейство от страна на майка си единствено за година, срутва се душевен и музиката се оказва главния му лек против паник офанзивите.

Камелия протяга ръка към купата „ Гласът на България “ с Мария Величкова – бялата соул хала с черен глас, българският Ник Кейв Тино Хаджиев и Тодор Симеонов.  Таксиджията от Сандански е измежду любимците на публиката поради скромността си и обстоятелството, че преди шоуто е пял единствено на клиенти в колата си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР