Общо 12 предложения вече са на промоционални цени в онлайн

...
Общо 12 предложения вече са на промоционални цени в онлайн
Коментари Харесай

А1 пуска смартфони и смарт часовници с до 70% процента намаление в кампанията Влюбени в отстъпките

Общо 12 оферти към този момент са на промоционални цени в онлайн магазина на А1.bg в месеца на влюбените. В листата се открояват имената на модели от Samsung и Huawei, както и на обичайно по-бюджетните Nokia, Motorola и Lenovo.
Малко преди представянето на новите флагмани на Samsung, А1 стремително понижава цените за миналогодишния модел Samsung Galaxy S10+. Toй може да бъде закупен на погашение за 42,50 лв. на месец в композиция с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL. Този смарт телефон също ще зарадва новите си притежатели с допълнение, тъй като идва в комплект с безжично зарядно устройство.
Откроява се и комплектът от Motorola One Macro и Motorola Moto E6 Plus. Това е неповторима по рода си оферта в портфолиото на А1, която предлага два смарт телефона в комплект. Общата стойност стартира от 6,99 лв. на месец, в случай че бъде закупен на погашение с тарифен проект А1 One Unlimited 5XL.
Най-голямата отстъпка, в размер на шокиращите 70%, е за Nokia 2.3, която се предлага единствено за 1,50 лв. на месец с тарифен проект A1 One Unlimited 2XL. Това е бюджетно устройство, което обаче не е за подценяване със своя 4-ядрен процесор, камера с изкуствен интелект и 32 GB вградена памет. Съотношението на цената към качеството в тази оферта е в действителност чудесно.
Предвид изменящите се потребности на българските консуматори А1 включва в разпродажбата и все по-популярните и у нас смарт часовници. Моделите Samsung Galaxy Active и Huawei GT2 показват този вид устройства в акцията " Влюбени в отстъпките ". Смарт часовниците употребяват SIM карти, заради което също се оферират с тарифен проект от А1. Ако бъдат закупени с A1 One Unlimited 5XL, цената на погашение за Samsung Galaxy Active ще бъде 3,99 лв. на месец, а тази на Huawei GT2 – 5,50 лв. на месец.
Смарт часовниците са обрисуват като компактна и налична опция на носенето на смарт телефон, в обстановки като спортуване или излети измежду природата. Освен че поддържат редица функционалности и приложения, те могат да са скъп асистент в наблюдаването на здравословното положение и по-доброто образуване на времето.
Пълният лист с промоционалните оферти може да бъде открит на специфичната страница на А1.bg/february-big-sale. Предложенията са налични както за сегашни, по този начин и за нови клиенти на А1, а понижените цени важат при закупуването им с включените в акцията тарифни проекти за 2 години. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР