Общо 11 високоскоростни електрически пътнически влака и един инспекционен влак,

...
Общо 11 високоскоростни електрически пътнически влака и един инспекционен влак,
Коментари Харесай

12 скоростни влака, произведени от Китай, ще бъдат изпратени в Индонезия

Общо 11 високоскоростни електрически пътнически влака и един ревизионен трен, създадени особено за високоскоростната железопътна линия Джакарта-Бандунг в Индонезия, бяха изцяло приключени в град Циндао в Източен Китай в петък, предаде .

Влаковете са проектирани и създадени от китайската компания CRRC Qingdao Sifang Co. и ще бъдат превозени до Индонезия в най-скоро време.
Това бележи значим прогрес в границите на самодейността „ Един пояс, веднъж ". Доставката на влаковете ще сложи солидна основа за висококачественото довеждане докрай на високоскоростната железопътна линия Джакарта-Бандунг съгласно графика, заяви компанията.
Разчитайки на усъвършенстваната технология на китайския влак-стрела Fuxing, високоскоростните влакове са проектирани и създадени съгласно китайските стандарти, като в същото време са приспособени към локалната работна среда и изискванията на линията в Индонезия.
Пътническите влакове са с оптималната работна скорост от 350 км/ч. Те комбинират най-модерната технология в промишлеността, системи сигурност и съвременни цифрови решения. Интересна характерност на тези влакове е, че те са проектирани особено за тази права, което допуска мощна адаптивност към околната среда и отличителните локални характерности – климат, географски и даже културни особености. Устройствата разполагат с умна сензорна технология и система за наблюдаване на трусове и ранно предизвестие. Влаковете имат няколко нисковъглеродни и енергоспестяващи софтуерни спецификации, които следват уговорката на Китай за реализиране на въглеродна индиферентност до 2060 година
Високоскоростната железопътна линия Джакарта-Бандунг свързва Джакарта, столицата на Индонезия, и Бандунг, прочут туристически град в страната. С обща дължина от 142 км и оптималната скорост от 350 км/ч, линията ще донесе големи стопански и обществени изгоди за страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР