Общо 10 състезатели на ЦСКА-София ще помагат на националните отбори

...
Общо 10 състезатели на ЦСКА-София ще помагат на националните отбори
Коментари Харесай

Футболист на ЦСКА-София отказа повиквателна за националния отбор

Общо 10 състезатели на ЦСКА-София ще оказват помощ на националните тимове по време на паузата в шампионатите, оповестява уеб сайтът на отбора.

" Добрите изяви на Брадли Мазику в първите му мачове с алената фланелка привлякоха вниманието на селекционера на Република Конго, който е изявил предпочитание да го види в игра за африканския отбор в контролата с Тайланд. Бранителят, който е френски жител, обаче е отказал на този стадий повиквателната и е предпочел по време на паузата да се концентрира върху подготовката и изявите си в ЦСКА.

В квалификациите за континенталното състезание на Африка ще се включи нападателят Али Соу, който ще оказва помощ на Гамбия да победи в два мача Джибути.

Вратарят Витаутас Черниаускас също е зает с представителния отбор на Литва, на който предстоят съществени конфликти като посетител на Украйна и хазаин на Сърбия.

Селекционерът на България Красимир Балъков ще разчита на Петър Занев и Кристиян Малинов за евроквалификациите против Черна гора в Подгорица и Англия в София.

Валентин Антов и Иван Турицов ще бъдат разполагаем на наставника на младежкия народен тим Александър Димитров за семейството на Сърбия и гостуването на Латвия. Двубоите са квалификации за Европейското състезание.

В състава на България U19 с треньор Ангел Стойков също ще има двама армейци - Йоан Бауренски и Християн Петров. Лъвчетата ще са на лагер в Барзингхаузен, Германия, по време на който отборът ще изиграе три другарски срещи.

Мартин Смоленски и Александър Бучков ще пътуват за Норвегия с националния тим до 17 години, където ще се организира квалификационен кръг за Европейското състезание. Българчетата, водени от Марчо Дафчев, ще се изправят против връстниците си от Австрия, Норвегия и Малта ", обобщават алените.
efbet Лига 12 кръг, събота 5 октомври  ЦСКА-София 4:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР