Общо 10 434 нарушения са установени в рамките наполицейската операция

...
Общо 10 434 нарушения са установени в рамките наполицейската операция
Коментари Харесай

МВР показа колата, която летя с 277 км/ч по магистрала Струма

Общо 10 434 нарушавания са открити в рамките наполицейската интервенция "24 часа надзор на скоростта ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Специализирана полицейска интервенция за надзор на скоростните режими бе извършена по самодейност на TISPOL от 6 часа сутринта на 2 април до 6 часа сутринта на 3 април. Акцията бе осъществена на територията на всички държави-членки на европейската мрежа на службите на Пътна полиция.

В рамките на полицейските дейности са открити общо 10 434 нарушавания на оптимално позволената скорост за придвижване, със 154 автоматизирани механически средства и системи. Контролът се е правил на 608 места, като са взели участие 279 чиновници.

Установените нарушавания от стационарните механически средства са 282, от мобилните системи, с които са съоръжение полицейските коли - 4900, а от стационарно-преносимите уреди за надзор на скоростта (триноги) - 5252. Констатирани са 50 нарушавания на водачи на транспортни средства, които са надвишили с над 50 км/ч оптимално позволената скорост за придвижване в обитаемо място.

Анализът на първичните данни сочи понижение на броя на пътните произшествия - на територията на страната са регистрирани 65 леки пътнотранспортни катастрофи с материални вреди и 15 - с ранени. При спомагателните инспекции на МПС са открити 563 други нарушавания на ЗДвП.

От Министерство на вътрешните работи разпространиха и фотография на рекордьора от вчерашния ден, който е карал със скорост от 277 км/ч по автомагистрала "Струма ". Оказа се, че въпросната скорост е реализирана с автомобил "Ауди ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР