Общият брой на смъртните случаи от коронавирус в Испания вече

...
Общият брой на смъртните случаи от коронавирус в Испания вече
Коментари Харесай

Повече от 10 000 живота са изгубени в Испания

Общият брой на смъртните случаи от ковид в Испания към този момент надвиши 10 000 души, съобщи AFP.
Страната, която е втората най-тежко наранена във връзка с смъртните случаи загуби близо 900 000 работни места. Съединени американски щати обявиха, че виждат рекордни 6,6 милиона нови заявление за обезщетение за безработица.
Данните за безработицата са различен знак за тежкото влияние, което пандемията оказва върху бизнеса в доста страни.
По света доказаните коронавирусни инфекции доближават близо един милион, съгласно университета " Джонс Хопкинс ".
Данните на университета сочат, че са регистрирани повече от 50 200 смъртни случая в международен мащаб; до момента в който повече от 204 000 души са се възстановили.
Covid-19 - заболяването, породена от ковид, до в този момент е лишил 10 003 живота в Испания, регистрирани са 950 нови смъртни случая през последните 24 часа, заяви здравното министерство на страната.
" Регистрираме нарастване от към 8%. Това сочи, както към този момент видяхме, към стабилизиране на данните, които записваме ", сподели Мария Хосе Сиера от Отдела за съгласуваност на незабавните обстановки към испанското министерство на опазването на здравето на конференция.
Това, съгласно нея, води до " значимо намаление " на повишаването на броя на хората, които са откарани в интензивни отделения, които към този момент са под напън в цялата страна.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 2 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР