Общият брой на починалите от коронавирус в Румъния нарасна до

...
Общият брой на починалите от коронавирус в Румъния нарасна до
Коментари Харесай

4 нови смъртни случая в Румъния само за ден

Общият брой на умрелите от ковид в Румъния набъбна до 17 души, заяви телевизия Digi 24, базирайки се на данните на формалните управляващи.
По-рано бе оповестено, че в страната има 906 случая на инфектирани с ковид и 13 пациенти са умряли.
" Новите смъртни случаи поради COVID-19 бяха доказани нощес от румънските управляващи. Така общата численост на умрелите доближи 17. 8 от тях са на пациенти от болничното заведение в Сучава ", се споделя в известието, представено от БГНЕС.
Румънският президент Клаус Йоханис на 16 март разгласи въвеждането на ексклузивен режим поради ковид. По-рано управляващите на страната взеха решение да прекратят връзките по въздух с Италия, както и с Испания. В Румъния бяха анулирани образователните занятия в детски градини и учебни заведения, неразрешени бяха обществени събития, затворени бяха търговски центрове и заведения за публично хранене, а в страната бе въведен полицейски час. На лицата над 65 години е неразрешено да напущат домовете си без основателна потребност.
На 11 март Световната здравна организация разгласи пандемия от ковид. По последни данни на СЗО инфектираните в целия свят са над 414 хиляди души, а над 18 хиляди са умрелите. 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 март
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР