Общият брой на коронавирусните инфекции вероятно е драстично по-висок от

...
Общият брой на коронавирусните инфекции вероятно е драстично по-висок от
Коментари Харесай

Откриват се само 6% от всички коронавирусни инфекции

Общият брой на коронавирусните инфекции евентуално е фрапантно по-висок от данните, публично регистрирани от здравните управляващи по целия свят, сочи ново изследване. Кристиан Бомер и Себастиан Волмер от университета в Гьотинген в централна Германия проучиха данни от скорошно изследване, оповестено в списание The Lancet Infective Diseases.

Изследователите разгледаха оценките за смъртността от ковид и времето от зараза до гибел, с цел да оценят качеството на формалните данни за случаите. Според немските откриватели данните демонстрират, че страните са разкрили приблизително към 6% от всички коронавирусни инфекции. Те настояват, че същинският сбор на инфектираните с ковид евентуално към този момент е достигнал няколко десетки милиона хора по света.

“Тези резултати значат, че държавните управления и основателите на политики би трябвало да демонстрират извънредно внимание при интерпретирането на броя на случаите за обмисляне ”, споделя Волмер, професор по стопанска система на развиването в университета.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР