Общителните хора лесно се сприятеляват и се чувстват комфортно във

...
Общителните хора лесно се сприятеляват и се чувстват комфортно във
Коментари Харесай

Нещата, които за нищо на света не бива да споделяте с другите

Общителните хора елементарно се сприятеляват и се усещат удобно във всяка компания. Но плюсовете, за жалост, свършват дотук. Поне по този начин настояват психолозите. Оказва се, че колкото повече говорите за себе си, толкоз повече губите.

Какво е по-добре да не казвате на никого?

Ето лист на това, което е най-добре да пазите в загадка от другите.

Относно вашите проекти

Има една сентенция: „ Не казвайте„ хоп “, до момента в който не прескочите. “ Експертите по тези въпроси ни поучават да не споделяме на другите хора за нито един сърдечен проект. Има единствено едно изключение – в случай че е част от работата и шефът изисква да му предоставите проект.

В други случаи е по-добре да пазите желанията си в загадка даже от най-близките хора, в случай че, несъмнено, те не ги касаят по някакъв метод.

За ви вървят ежедневните каузи безпрепятствено, по-добре е да не говорите за тях авансово, а да обявите всичко, когато към този момент има позитивни резултати.

Практиката е потвърдила, че минимум евентуално е да се осъществен тези наши проекти, за които всички другари, родственици и съседи са знаели авансово.

За вашите триумфи

Да се ​​хвалиш с триумфите си, изключително пред завистливи хора, на процедура значи самичък да си създадеш компликации по пътя.

Начинът на работа не би трябвало да се разкрива. Но освен в това е въпросът. Успехите ви могат да провокират злоба и да накарат други хора да се ядосат. Важно е на енергийно равнище да останете недосегаеми за непознатата негативна сила, която може да ви навлече непредвидени проблеми.

За вашите положителни каузи

Когато правиш положително, положението на мозъка се трансформира. Когато видите насладата на другите, незабавно поражда чувство за лекост и благополучие. Помагайки на другите, вие сами ставате доста по-щастливи.

Много е значимо да отбележим също, че положителното има свойството да се връща към този, който го е направил. И не постоянно се връща оттова, където е самото то е било ориентирано. Обикновено благодарността за положителните каузи идва от напълно друга страна и от други хора.

Но за какво тогава е по-добре да мълчите за положителните си каузи? Когато положителното остава в загадка, то дълго време стопля душата и дава покой. Човек може да показа радостните си безредици единствено с някой, който му е доста непосредствен и за който сигурно знае, че му мисли положителното. Защото в противоположен случай може да се стигне до резултат, сходен на описания нагоре.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР