Общинският център за социални услуги и дейности (ОЦСУД) в Мездра

...
Общинският център за социални услуги и дейности (ОЦСУД) в Мездра
Коментари Харесай

Нуждаещи се в община Мездра бяха подпомогнати с хранителни продукти /снимки/

Общинският център за обществени услуги и действия (ОЦСУД) в Мездра получи следващото си подаяние от Фондация „ Българска хранителна банка “. То включва хранителни артикули с къс период на валидност, които дават отговор на европейските условия за сигурност и са години за консумация. С тях ще бъде разнообразена храната на 210 консуматори от община Мездра на обществените услуги „ Домашен обществен патронаж “ и Дом за остарели хора в града.
Дарението включва 420 броя купички кисело мляко „ Активиа “, 50 кг. съветска салата с салам и 1 680 броя Nescafe на обща стойност към 1 100 лв..
Всеки консуматор на двете обществени услуги ще получи по две кисели млека, съветска салата като добавка към обедното си меню и по 8 бр. Nescafe.
ОЦСУД - гр. Мездра и „ Българска хранителна банка “ си партнират от месец май предходната година. Досега даренията, предоставени на обществения център от фондацията под формата на хранителни артикули, възлизат на 26 814 лева
С тях ежемесечно се разнообразява храната с години за консумация артикули на най-нуждаещите се лица и фамилии - консуматори на Домашния обществен патронаж, Кризистния център в село Брусен, Дома за остарели хора, Обществена столова и Комплекс обществени услуги за деца и лица с увреждания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР