Общинският съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев отговори на

...
Общинският съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев отговори на
Коментари Харесай

Борис Бонев: От Демократична България не са ми врагове, врагът е мърлявото управление на ГЕРБ

Общинският консултант в Столичния общински съвет Борис Бонев отговори на своя сътрудник от " Демократична България " Методи Лалов, който по-рано през днешния ден на лицето на гражданската самодейност " Спаси София ".

" Само ден след парламентарните избори разбирам, че за мой сътрудник от " Демократична България ", се оказвам най-големият им зложелател. Дори в изборите, в които не съм взел участие, а съм бил наблюдаващ и съм следял за честността на вота в кв. Факултета. На предните избори участвах и се оказа, че съм “откраднал” нечии гласове, които очевидно някому принадлежали по право ", отвърна Борис Бонев.

" Отново правилото е разделяй и владей. Отново има присмиване на гласоподаватели, вместо да намерим метод да притеглим тяхната поддръжка. На мен сътрудниците от Демократична България изрично не са ми врагове, а в противен случай. Дори тези, които са ме блокирали, с цел да не виждам какво пишат против мен или пък с цел да мога да им отговоря. Врагът е крадливото, некадърно и мърляво ръководство на ГЕРБ, което разяжда града ни от повече от десетилетие ", възмущава се той.

" Предстоят тежки години за залязващата на политическата сцена формация ГЕРБ. Убеден съм, че методът да бъдат отстранени час по-скоро е да се разшири поддръжката за алтернативата. А това може да стане единствено с готовност, умения и доста денонощен труд, а не с мятане на тиня, безпочвени обвинявания и меко-казано опашати неистини. Време е за фокусирани, обединени дейности и създаване на мостове, тъй като с 10% не се взима ръководството на страната, само че пък с недалновидно и импулсивно държание и тези 10% се губят бързо ", обърна се към " Демократична България " той.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР