Общинският съветник в Бургас Димитър Найденов, който заедно със съпредседателя

...
Общинският съветник в Бургас Димитър Найденов, който заедно със съпредседателя
Коментари Харесай

Съветникът на ДБ в Бургас, подписал за частния път на Доган, си посипа главата с пепел

Общинският консултант в Бургас Димитър Найденов, който дружно със съпредседателя на Демократична България Христо Иванов се опита да доближи до парцел на Ахмед Доган край Бургас, е подкрепил решението, с което общински път в парк „ Росенец “, бе деактуван от обществена общинска в частна общинска благосъстоятелност и мина към парцела, в който е резиденцията на почетния ръководител на Движение за права и свободи. Решението е признато на 28 април, написа пише iskra.bg.
„ Искам да се извиня, за това че направих политическата неточност да вземам участие в гласуването на решение, което облагодетелства една от най-знаковите далавери, така наречен Летен сарай на Ахмед Доган. Дължа пояснение по какъв начин се стигна дотук и в същото време си давам ясна сметка, че единствено съответните ми дейности оттук насетне могат да понижат вредите, които неверната ми преценка за обстановката нанасят на

„ Демократична България “, чийто представител съм в Общинския съвет на Бургас.

Според общинската администрация противоречивата уличка е изгубила предназначението си, защото не води до морския бряг, а стопира в частния парцел.

Преди броени дни съветникът Константин Бачийски, който гласоподава срещу, внесе докладна за анулиране на решението от сесията на 28 април т.г., само че от Правната комисия излязоха със мнение, че локалният съвет не може да анулира свои решения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР