Общинският съветник от ВМРО с остра декларация срещу „София прайд“. Гей

...
Общинският съветник от ВМРО с остра декларация срещу „София прайд“.
Гей
Коментари Харесай

Карлос Контрера към Фандъкова: Изберете София с нормалните ли ще бъде или с ненормалните

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация с остра декларация против „ София прайд “.

Гей церемониал може, а шествие за един български военачалник – не. „ София прайд “ е целенасочена проява на групово психологично отклоняване. Столична община всяка година взе участие и съучаства в тези аморални дейности. Настоявам Вие, госпожо кмет, и Вашата администрация да застанете най-накрая по тази тематика на страната на нормалността. От „ Патриоти за София “ ще желаяме и Министерство на вътрешните работи, Столична дирекция на вътрешните работи да си влязат във функционалностите и откажат да охраняват това безумство. Ако няма заплаха за публичния ред, що щат хиляди служители на реда да пазят прайда?! Нали няма опасност за публичния ред?! Нали било просто обич, това съобщи през днешния ден общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на „ Патриоти за София “ в Столичния общински съвет Карлос Контрера.
Контрера сложи остра декларация от името на Патриотите в СОС против провеждането за следващ път на гей церемониал в столицата.

Ето текста на декларацията >>>

След няколко ще отбележим един от най-красивите български празници – 24-ти май, Ден на българската книжовност, ден в който почитаме светите братя Кирил и Методий и тяхното дело.

Ще отбележим празника на българската писменост, на която през днешния ден четат и пишат десетки национални страни. Дни като 24 май са мотив за горделивост, само че и мотив да поговорим за полезности. Какви сме, от кое място идваме и накъде отиваме. Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото съвременно, което отхвърля граници, народи, езици. Новото „ съвременно “, което в своя див прогресивизъм желае да заличи всичко остаряло, в това число моралния и етичен кодекс на българина.

Точно след деня на светите братя Кирил и Методий София ще стане сцена на едно псевдокултурно, срамно събитие, което е еманация на всичко това „ ново, съвременно, прогресивно “ – приказвам за „ София прайд “, така наречен гей церемониал.

Това ли са новите ни полезности – обществена проява на хомосексуализъм, шествия с писък за признание на трети, пети, десети пол, гей бракове. Това полезности ли са или манифестация на групови психологични отклонения. Защото „ София прайд “ е тъкмо това – целенасочена проява на групово психологично отклоняване. И не ми говорете, че става дума за нечии права. Всеки самичък избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем намерено – този прайд, тези гей паради, се случват и продуцират от НПО-та с неразбираемо непознато, външно финансиране с дейното съучастничество на няколко посолства. Да, това е налагане на нов ред и на „ нови “ полезности извън посредством няколко локални проксита и храненици на заплата, прощавайте, на грантове.

Аз по едно и също време се удивлявам и недоволствам, че години наред Столична община взе участие и съучаства в тези аморални дейности, оказва помощ за случването на гей паради и всевъзможни сходни събития. Общината е взела на хранилка същите тези НПО-та и техни деятели, обслужва ги, обгрижва ги с парите на всички останали естествени жители.

И тази година, госпожо кмет, вместо да възбраните това шествие на позора, Вие го съгласувате. Съгласявате се с подписа си то да се случи макар недоволството на голяма част от обществото. На 12 юни отново ще пандизите целия център на столицата, Министерство на вътрешните работи ще докара кохорти полиция и жандармерия да блокират централната градска част, с цел да пазят по този начин значимия и нужен пърформанс на хомосексуализма. Безспорно това е извънредно „ скъпо събитие “, в което едни комплицирани хора, харчейки американските долари на своите спонсори, ни убеждават, че нормалността е да крещиш по улиците, че си гей. И освен да ни убеждават, само че и да държат сметка, че им се поставя като малцинство освен това – привилегии. Това съставлява „ София прайд “. В същото време възпоминателно шествие за един български военачалник не може. В същото време една година противозаконни митинги, затваряне на кръстовища, безредица може. Общината би трябвало да реши – с естествените ли ще бъде или с ненормалните.

Групата „ Патриоти за София “ показва безапелационна позиция, че това мероприятие – „ София прайд “, би трябвало да се забрани. И за следващ път остро настояваме Вие, госпожо кмет, и Вашата администрация да застанете най-накрая по тази тематика на страната на нормалността. Години наред същите тези хора намерено Ви се подиграват и Ви оплюват с онази присъща за болните души завист, а Вие продължавате да съучаствате на нездравословните им хрумвания. Да, ние от групата „ Патриоти за София “ ще желаяме и Министерство на вътрешните работи, Столична дирекция на вътрешните работи да си влязат във функционалностите и откажат да охраняват това безумство. Ако няма заплаха за публичния ред, що щат хиляди служители на реда да пазят прайда?! Нали няма опасност за публичния ред?! Нали било просто обич?

„ София прайд “ не трябва да бъде допускан! Той е нездравословно и аморално събитие, което коства стотици хиляди левове на жителите единствено за защитата му.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР