Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера поиска да се забрани

...
Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера поиска да се забрани
Коментари Харесай

Боят настана! ВМРО иска забрана на "София Прайд" като покушение срещу традиционните български ценности!

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера изиска да се забрани провеждането на " София Прайд ". Той изпрати писма до столичния кмет Йорданка Фандъкова и министъра на вътрешните работи Валентин Радев, оповестиха от партията. Към кмета Контрера слага въпроси, свързани с нарушение на закона при провеждането на сходни паради през минали години. В тях присъединяване взимат малолетни и малолетни лица, което е неприемливо.

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация слага питания към вътрешния министър по отношение на обезпечаването на сигурността при осъществяване на подобен тип шествия. Пита се какъв брой чиновници на Министерство на вътрешните работи са ангажирани в допълнение по защитата на „ София прайд “, заплаща ли им се ексклузивен труд и от къде идват парите за това.

Контрера слага също и въпрос дали министерството е предписание оценка на въздействието с оглед ангажирането на забележителен полицейски запас за защита на мероприятието.

Той упорства да получи информация за ресурса – и човешки, и финансов, обособен от Министерство на вътрешните работи по отношение на извършените гей паради в София от 2012 до 2016 година Карлос Контрера упорства също справката да бъде обществено оповестена, тъй като обществото има право да знае по какъв начин и защо се харчат парите на българските данъкоплатци.

" В годините обратно Вътрешна македонска революционна организация постоянно се е обявявала срещу провеждането на гей церемониал. Според партията „ София прайд “ е мероприятие, което е недопустимо и неприемливо от морална и от ценностна позиция.

Въпросният прайд е политически протест с политически претенции и реализирането му е нападение против обичайните български полезности, морала, положителните нрави и провокация против фамилията. Участниците в него желаят силово да наложат своя светоглед над останалите български жители ", се споделя в позицията, изпратена до медиите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР