Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера коментира обвиненията срещу него,

...
Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера коментира обвиненията срещу него,
Коментари Харесай

Контрера: От един факт се създава буря в чаша вода

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера разяснява обвиняванията против него, че е ритал багажа на стара жена в метрото в предаването „ Здравей, България “ по NOVA. Преди десетина дни свидетелки описаха, че Контрера е изритал багажа на старата жена по стълбите на софийска метростанция.

„ Първото нещо, което би трябвало да се каже е, че

разказите на самите очевидци разкриват, че не е имало нахлуване .

В самата обява в обществените мрежи, която даде мотив за тази злостна офанзива, се споделя, че багажът е бил зарязан. Никъде до него няма човек. Признават го същите тези свидетелки, които ме упрекват.

Всъщност това е една доста грозна операция, която се случва сега на обстановката. Не е правилно, че тези девойки не са ме разпознали и не знаят кой съм. В самата обява съм назван, това се разгласява сега, в който още се чака патрула. Те към този момент са знаели кой съм аз”, съобщи Контрира.

Той изясни, че

полицейската инспекция по случая към този момент е завършила и е предадена на прокурор .

И описа своята версия: видял зарязан багаж до рампата за колички, доближил го, видял, че е празен кашон и го ритнал. Тогава се появили двете девойки и почнали да крещят на Контрера какво прави.

Общинският консултант се оплака, че поради първият пост във Facebook върху него се изсипало „ цялото Facebook правораздаване “. Според него свидетелките внушили друго в тази ситуация – че даже е нападнал да бие стара жена. „ От един изолиран факт се основава стихия в чаша вода”, счита съветникът.

Колко ни коства един столичен общинар

Общинарят, нападнал служител на реда на мач – с обвиняване

Общински консултант от Движение за права и свободи в ареста за побой на мъж

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР