Общинският съветник от ППВъзраждане Владимир Павлов подава оставка от партията.

...
Общинският съветник от ППВъзраждане Владимир Павлов подава оставка от партията.
Коментари Харесай

Общинският съветник от Възраждане Владимир Павлов напусна партията

 Общинският консултант от Политическа партия " Възраждане " Владимир Павлов подава оставка от партията. Това разгласи преди минути самият той в персоналния си профил в обществените мрежи.

Публикуваме позицията му без редакторска интервенция:

До тук с Политическа партия " Възраждане "!

Днес депозирам ОСТАВКА и приключвам участието си в плана носещ прелестното име " Възраждане ". Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, персонално облагодетелстване и осребряване на постове на една личност и още няколко послушни мижитурки към него.

Не мога да бъда съизвършител на големите неистини зад които се крие човек с никакъв морал и космополитен егоцентризъм, кадърен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат поради глупавите му упоритости и действия да си купи първокласна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от дотацията превъртяни през сметки на другари и близки. И подобен човек желае да ръководи? И когато му потърсиш сметка, стартира да прави интриги да те в профил и запуши устата. Пуска правилният си смешник Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал Костадине!

На всички които още му имат вяра, им поисквам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и дотации, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР