Общинският съветник от „Политическа група 5” и зам.-председател на партия

...
Общинският съветник от „Политическа група 5” и зам.-председател на партия
Коментари Харесай

Как да се справим с терора в социалните мрежи – съвети от Венци Мицов

Общинският консултант от „ Политическа група 5” и зам.-председател на партия „ Глас народен” Венци Мицов съобщи в предаването „ Лице в лице”, че е бил подложен на неизвестен фейсбук-терор и е получил редица смъртни закани.

„ При мен историята стартира от предходната пролет, като обсесия на човек, който има няколко подправени профила, само че всички с едно и също име – Кирил Атанасов, което е подправено. Всичко вървеше в границите на „ подагрен дебелак”, „ свиня”. Чашата преля при започване на предходната година, когато той стартира да ми праща фотоси на обесени свине, на офиса, в който съм денем – с надпис „ локализирал” съм те и най-после персоналното известие с надгробният ми монумент и дата на гибелта 2018 година, т.е. имам още малко”, сподели Мицов.

Общественият консултант уточни, че незабавно се е обърнал към „ Компютърни престъпления” в ГДБОП, а те са реагирали бързо и за четири седмици са разкрили самоличността на индивида, който го е заплашвал.

„ В тази обстановка най-вероятно ще се озоват и други хора, прокуратурата следователно не завежда дело. Тя пояснява надгробният камък не като опасност за живота, а го преценя като засегнатост. Политическият ни хайлайф би трябвало да бъде много виновен, тъй като той употребява много тролове, на които методът им не е по-различен – получава се приятелски съд в обществените мрежи. Аз се потресвам, оскотяхме.”
Референдум в София: Общинари желаят допитване по отношение на завода за горене на отпадък До месец общинският съвет би трябвало да се произнесе ще има ли референдум
Мицов разяснява, че политическата му група в Столичния общински съвет е срещу плана за цех за отпадък в София.

„ Ние възразихме още преди 2 години, когато от понеделник за четвъртък беше вкаран небрежно този отчет, без да се показват другите възможности. Силовото налагане, концептуалните неща – ние не сме уверени, че технологията, която ни се предлага за скарното горене на РДФ е най-хубавата. Тя ще бъде оползотворявана от мрежата на Топлофикация, като се изисква да се създава несъмнено количество отпадък. Т.е. ние подтикваме произвеждането на боклук”, съобщи Мицов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР