Общинският съветник от Несебър Пейко Янков, който е сочен за

...
Общинският съветник от Несебър Пейко Янков, който е сочен за
Коментари Харесай

Общинар близък до Очите брои 100 бона за свободата си!

Общинският консултант от Несебър Пейко Янков, който е апетитен за член на бандата за рекет и палежи на Димитър Желязков-Митьо Очите, излиза на независимост против 100 хиляди лева Решението е на апелативните спецсъдии Красимира Костова, Магдалена Лазарова и Красимира Райчева. Гаранцията му е импортирана 15 минути по-късно.

Янков е зад решетките от август м.г. Освен като член на бандата на Очите, той е упрекнат и за 2 изнудвания. Те били към сътрудниците му в общата им компания “Хермес груп ”, в чийто активи са хотели и казина в Слънчев бряг, написа 24 часа.

Янков, който е наследник на разстреляния през 2007 година хотелиер Димитър Янков, имал вкус към хотел “Хризантема ” в Слънчев бряг. Заплашвал с бандата на Очите двамата си сътрудници, в случай че не му трансферират частите си, твърди прокуратурата.

Апелативният спецсъд уточни, че няма доказателства той да е бил част от групата на Очите. Магистратите разясниха, че събраните от август до момента улики също не стигат общинарят да е зад решетките.

Още по тематиката четете тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР