Общинският съветник от „Демократична България“ Симеон Ставрев представи концепция за

...
Общинският съветник от „Демократична България“ Симеон Ставрев представи концепция за
Коментари Харесай

СОС с предложения да отпаднат някои видове карти и билети за градския транспорт

Общинският консултант от „ Демократична България “ Симеон Ставрев показа идея за нова цена за пътешестване в градския превоз в София.

От СОС в детайли обясниха техните предложенията за новата тарифна политик в градския превоз.

„ Достъпът с прехвърляне е изпълним за хора с абонаментни документи. Опции за инцидентно пътуващите – да се резервира с тарифната карта и да се употребява превоза, без да се посещава каса или да се купува билет он водача. Създаваме алтернатива за младите и опцията да се заплаща с карта. Младите са приоритет за новата билет система. Имаме и решение за туристи – когато те имат информация за своето пътешестване да могат да си купят документ, с който да пътуват 24 часа ", обясниха от СОС.

От СОС споделиха, че оферират да отпадне:

Всички документи на Метрополитен

Карти единствено за част от мрежата

3 и 6-месечни карти

Талони за 10 пътувания

Тридневна карта

" Има предложение да отпаднат документите, които се продават сега в метрото. Реално " Метрополитен " да продава всички транспортни документи от системата за градска подвижност. Картите, които са единствено за метро, да вземем за пример, а не за цялата градска мрежа, също да отпаднат. 3-месечните и 6-месечните капти да отпаднат, като предлагането е за разсрочено заплащане на карта за 1 година.Талоните за 10 пътувания играят ролята за преференция за инцидентно пътуващи, по тази причина и те да отпаднат, както и и тридневната карта ", обобщиха от СОС.

Предложението за възпитаници, студенти и докторанти е да се возят гратис, като картите за тях да се издават по длъжностен път.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР