Общинският съветник от Демокарти за силна България Инж. Грети Стефанова

...
Общинският съветник от Демокарти за силна България Инж. Грети Стефанова
Коментари Харесай

инж. Грети Стефанова с нудобни въпроси към кмета на София

Общинският консултант от " Демокарти за мощна България " Инж. Грети Стефанова се обърна с няколко въпроса към кмета на София Йорданка Фандъкова. Поводът са разпространените  на полицейско принуждение от предходната година против държавното управление на Бойко Борисов. Във фейсбук, Стефанова се обръща: 

Г-жо Фандъкова, Вие сте четвъртата в йерархията на ръководството на страната. Кога бяхте осведомена за полицейския произвол и побоя над протестиращите български деца на 11 юли 2020г пред вратите на Министерски съвет?
 Пострадал на митингите: Лещите ми паднаха от полицейски ритник Пострадал на митингите: Лещите ми паднаха от полицейски ритник
Полицаите ме изритаха по този начин в главата, че лещите ми паднаха. Това описа в комисията в Народното събрание за определяне на полицейско принуждение...

Г-жо Фандъкова, Вие като кмет на Столична община, за какво не дадохте публичност на тези събития?

Г-жо Фандъкова, каква отговорност поемате Вие, откакто всичко това се случи в центъра на града, който Вие управлявате? Каква отговорност поемате за произвола над жителите на София? Вашето безмълвие ви прави съизвършител.

Вашето безмълвие ни кара да си задаваме доста въпроси за ръководството на София, за метода, по който градът се ръководи.

Г-жо Фандъкова, през 12-годишното Ви ръководство на София, за какъв брой ли още закононарушения сте премълчала?

Още от СОФИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР