Общинският съветник от Да, България в София Симеон Ставрев публикува

...
Общинският съветник от Да, България в София Симеон Ставрев публикува
Коментари Харесай

Общинар шашна: В София пишат глоби с обяснения в любов

Общинският консултант от " Да, България " в София Симеон Ставрев разгласява в обществената мрежа Фейсбук снимка на санкция с пояснения в обич:

„... не ви разбрах душица но в случай че искаш от тука мини имам в нарушаване и отиваш нататък към този момент пробвай се тука виждам че мина един с МПС... ".

Ето и целия пост: 

ЦГМ постанова санкция с фиш със следното наличие: „ … не ви разбрах душица но в случай че искаш от тука мини имам в нарушаване и отиваш нататък към този момент пробвай се тука виждам че мина един с МПС…. “. Малко ми наподобява като служителят на общинското сдружение да си е чатил с някое гадже и леко да се е объркал дали написа в чата, или в системата за налагане на санкции. Не разбирам по какъв начин освен това състояние водачът би си платил задължението. Разбира се, това е неуместно и демонстрира единствено дребна парченце от проблемите в ЦГМ, които сегашният съвет на шефовете и изпълнителен шеф не могат да решат.

За сметка на това ЦГМ си разреши да контракти двойно по-скъпа поддръжка на таблата по спирките в София. Месеци откакто приключи социална поръчка за 480 хиляди лева поради липса на предложения, общинското сдружение пусна нова за 1 млн. лева В последните две години в търговете за тази активност се явява единствено един претендент. Как управлението на общинското сдружение пази публичния интерес, откакто прави заданията на публичните поръчки по този начин, че за тях на практика няма конкуренция?

Линкове към остарялата и новата социална поръчка - в мненията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР