Общинският съветник от БСП Борис Цветков присъства на тържеството по

...
Общинският съветник от БСП Борис Цветков присъства на тържеството по
Коментари Харесай

Общинският съветник от БСП Борис Цветков поздрави 65 ОУ в с. Бусманци по случай 140-ата му годишнина

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Борис Цветков участва на тържеството по случай 140-ата годишнина от основаването на учебното заведение в с. Бусманци по покана на управлението на 65 ОУ " Св. Св. Кирил и Методии " - шефа Жельо Колев и заместник-директора Иван Кръстев. Цветков, който е и ръководител на Българска социалистическа партия – регион „ Искър “, поздрави участниците в празника и върчи грамота и книга.

Присъстващите на събитието се преклониха пред предците, които в сложни, гладни, военни и следвоенни години са построили и поддържали учебното заведение. В 65 ОУ " Св. Св. Кирил и Методии " са се изучили над 4000 възпитаници. Двама от 23-мата шефове са герои, починали във войните - един в Първата международна война и един в Отечествената война.

„ От всички нас зависи и през днешния ден да запазим и поддържаме учебното заведение, което да образова качествено учениците си, тъй че да притегля и задържа децата от с. Бусманци, кв. Абдовица и кв. Димитър Миленков. Трябва да създадем и всичко належащо да спрем разрухата на остарялата постройка и да я възстановим за нов живот в публично потребна и налична за всички дейност”, съобщи Борис Цветков по време на честването.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР