Общинският съветник Борислав Иванов бе освободен от длъжността заместник-председател на

...
Общинският съветник Борислав Иванов бе освободен от длъжността заместник-председател на
Коментари Харесай

Приеха оставката на съветника, опитал се да свали украинското знаме от сградата на СО

Общинският консултант Борислав Иванов бе освободен от длъжността заместник-председател на СОС, както и от комисиите в съвета.

На негово място за заместник-председател на СОС общинските съветници избраха някогашния основен проектант на регион „ Младост “ и част от “Атака ” арх. Румен Русев, който бе определен и за заместник-председател на комисията по архитектура.

Освен това Иванов бе махнат и от поста на заместник-председател на комисията по публичен ред и сигурност в СОС и поста се зае от лекар Веселин Милев.

Председателят на СОС Георги Георгиев изиска оставката на Борислав Иванов, откакто той се опита да смъкна наложително знамето на Украйна от фасадата на Столична община.

Иванов по-късно самичък подаде своята оставка, само че единствено като заместник-председател на общинския съвет. От през днешния ден към този момент той не е и заместник-председател на двете комисии.

„ Освен ръководител на Столичния общински съвет аз съм правист и академични учител по право. Намирам за неприемливо държанието на зам.-председателя на общинския съвет Борислав Иванов, който неотдавна съобщи желанието си за присъединение към Политическа партия " Възраждане ", написа в профила си във фейсбук ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев преди седмица.

От пресцентъра на „ Възраждане “ отхвърлиха Борислав Иванов да е подавал молба за участие в деловодството на партията.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР