Общинският съвет в Пловдив гласува за развалянето на концесията на

...
Общинският съвет в Пловдив гласува за развалянето на концесията на
Коментари Харесай

Официално: Общинският съвет в Пловдив развали концесията на стадион Христо Ботев

Общинският съвет в Пловдив гласоподава " за " развалянето на концесията на стадион " Христо Ботев ". По този метод стадионът към този момент е общински.

С 37 гласа " за " концесията бе развалена по взаимно единодушие. В изгода на община Пловдив остава гаранцията на стойност 491 300 лв., както и плана на стойност 929 496 лв..

 Бойко Борисов даде рестарт на „ Колежа “ @@@
Сега цялата отговорност по отношение на построяването на стадион " Христо Ботев " е в ръцете на общинската власт на Пловдив. Припомняме, че персонално министър председателят на България Бойко Борисов пое ангажимент към почитателите на " канарчетата " по отношение на строителството на стадион " Христо Ботев " в случай, че концесията бъде развалена.

Около 30 почитатели на Локомотив (Пловдив) се бяха събрали пред Общинския съвет и посетиха съвещанието.
Както е известно те се опълчиха на развалянето на концесията на стадион " Христо Ботев ". Феновете на " смърфовете " раздадоха на всеки един общински консултант разпечатана вчерашната декларация, която бе оповестена в facebook страницата на фенклуба на черно-белите.  Позиция на фенклуба на Локо (Пд) за концесията на " Христо Ботев "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР