Общинският съвет в Перник гласува заплата в размер на 4

...
Общинският съвет в Перник гласува заплата в размер на 4
Коментари Харесай

Общинският съвет в Перник определи 4 200 лв. заплата на кмета

Общинският съвет в Перник гласоподава заплата в размер на 4 200 лева на кмета Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в. Съветниците преразгледаха първичното си решение, в което бяха определили оптималното заплащане от 5 072 лева за Владимиров, откакто той го върна назад.

Според кмета нарастването на неговата заплата е обвързано с възнаграждението на ръководителя на Общинския съвет и двамата му заместници и води до акумулиране на недостиг от 83 570лв. в общинския бюджет.

Кметът на Перник отхвърли заплата от 5070 лева, откакто изиска нарастване
За първите 6 месеца на тази година са спестени 80 000 лева от фонд "Работна заплата ", по отношение на същия интервал на предходната година, заяви заместник-кметът Стефан Кръстев. По думите му месечният фонд за заплати на предходното управление на община Перник е бил 14 775 лв..

Месечният фонд "Работна заплата " в този момент след препоръчаното нарастване на кмета е 12 634 лв., посочи Кръстев. Месечният фонд на ръководителят на Общинския съвет и заместник-председателите ще стане 10 168 лв.,а на съветниците 26 330 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР