Общинският съвет в Благоевград прие с мнозинство бизнес плана за

...
Общинският съвет в Благоевград прие с мнозинство бизнес плана за
Коментари Харесай

ОбС прие бизнес плана на ОФК „Пирин”

Общинският съвет в Благоевград одобри с болшинство бизнес проекта за развиването на ОФК „ Пирин ”, препоръчан от „ Емирейтс Фъндс Ексчейндж ” ЕООД. Той се състои от две съществени етапи. Първата е за придобиване на управническо присъединяване в сдружението, а втората е обвързвана с капиталовата скица за даване на финансиране на футболния клуб.

Дружеството ще придобие 75% от капитала, останалите 25% остават на община Благоевград.
С решението си през днешния ден общинските съветници разпоредиха на шефа Венко Попов да направи нужното за осъществяване на първата част от бизнес проекта, а на кмета доктор Атанас Камбитов – да направи нужното за реализацията на втората фаза.

„ Искам да благодаря на Община Благоевград и на кмета доктор Атанас Камбитов, че ни одобриха за свои сътрудници. Тази наша инвестиция е в поддръжка на обществеността в този хубав град. Всички ние сме обединени от концепцията да създадем мощен тим, който да печели и да сме горди с триумфите му. Ще създадем всичко допустимо това да се случи ”, съобщи Павел Белогоур, притежател на „ Емирейтс Фъндс Ексчейндж ” ЕООД.

Кметът Камбитов благодари на вложителя за решението му да поддържа финансово и в дълготраен проект емблемата на града – ОФК „ Пирин ”.

Бизнес проектът на новия вложител планува да бъде назначен втори шеф в сдружението, както и да има инспектор, който да следи за финансовата активност в клуба. Ще се разкрият и поддържат обособени банкови сметки – за Детско-юношеската школа и финансирането й, за постъпленията от рекламодатели и за бюджета, който „ Емирейтс Фъндс Ексчейндж ” ЕООД ще обезпечава за интервал от 6 месеца до 1 година напред.

Партньорството сред Общината и вложителите от „ Емирейтс Фъндс Ексчейндж ” е гаранция за по-доброто бъдеще на клуба и за безпроблемното му финансиране в гонене на по-високи цели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР