Общинският съвет ще решава кой да е „Почетен гражданин на

...
Общинският съвет ще решава кой да е „Почетен гражданин на
Коментари Харесай

Вижте новите почетни гражданини на Враца и кои ще грабнат награда за заслуги

Общинският съвет ще взема решение какъв да е „ Почетен жител на Враца “ и при кои изявени персони да отиде „ Наградата на Враца “, научи организация BulNews. Докладната, която ще бъде гледана другата седмица, е импортирана от кмета Калин Каменов, който е ръководител на комисията по премиите.
От 5 оферти за почитане със званието „ Почетен жител на Враца”, комисията се е спряла на проф. Пенка Маринова за забележителен принос за одобряване на града като научен и учебен център и посмъртно на Огнян Бенински за забележителен принос в региона на строителството и създаване на модерна градска среда.
Предложенията за „ Награда на Враца” за 2019 година са 3 - Евелина Васкова за забележителен принос в научно-техническата област и обществена ангажираност в публично значими каузи; Сашо Ангелов за развиването на футбола и спорта в община Враца и Олга Младенова за развиване на културния живот в община Враца.
На свои две постоянни съвещания комисията по премиите реши тази година премиите на Враца да не са съпроводени с парична сума.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР