Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към него,

...
Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към него,
Коментари Харесай

Фотоконкурс на тема „Откъси от Видин“

Общинският съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационният център към него, дружно с платформата за събития „ Sтетика “ афишират конкурс за непрофесионалисти до 25 години на тематика „ Откъси от Видин “, който ще протече от 10 до 25 юни.

Момичетата от „ Sтетика “ и младият фотограф Зорница Мартинова мечтаят за градска фотоизложба още от началото на съдействие им през 2019 година С поддръжката на Община Видин тя ще се осъществя на 2 юли със заглавие „ Откъси от Видин “. Идеята на екипа е да се обърне повече внимание на кварталните кътчета в нашия град, на скритите, само че любопитни архитектурни елементи и да се отклони моментно вниманието на обществеността и най-много на младежите от централната част на Видин. Идеята е видяна от Общинския съвет по наркотични субстанции и превантивно-информационния център към него. В нея те виждат опция на рисковото държание за младежите. Освен това познават Зорница Мартинова добре, защото тя е някогашен техен доброволец и един от водачите на тяхната младежка група. След редица полемики се стига до предлагането да се провежда фотоконкурс с тематиката на изложбата – „ Откъси от Видин “. Условията са участниците да бъдат на възраст до 25 години и да не се занимават професионално с снимка. Всички искащи могат да изправят по един кадър на адрес в интервала от 10 до 26 юни.

Три фотографии ще бъдат включени в изложбата на 2 юли. А огромният победител печели ваучер за двудневен уъркшоп при локалния фотограф Николай Наумов, който е основател на школата „ Фотопленер “, както и встъпителна лекция по снимка с Антонина Лозанова.

Изложбата „Откъси от Видин“ ще се състои на 2 юли, от 17:00 ч. на площадчето зад блок „Съединение“ (ул. „ Цар Александър II ”).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР