Общинският съвет (ОбС) утвърди кандидата, класиран на първо място в

...
Общинският съвет (ОбС) утвърди кандидата, класиран на първо място в
Коментари Харесай

Официално! Общинският съвет утвърди д-р Соня Съботинова за управител на болницата в Мездра

Общинският съвет (ОбС) утвърди претендента, класиран преди всичко в състезанието за шеф на „ МБАЛ Мездра “ ЕООД - доктор Соня Съботинова, оповестиха от локалната администрация.
Същевременно разпореди на кмета на общината, в качеството му на акредитиран представител на едноличния притежател на капитала на лечебното заведение, да подписа контракт с доктор Съботинова за възлагане ръководството на сдружението за период от три години. Решението бе взето на априлската сесия на локалния парламент.
Припомняме, че в границите на изискуемия период за присъединяване в състезанието, бяха подадени документи от двама претенденти – краткотрайно изпълняващият началник на общинската болница доктор Петьо Василев Вълчев и доктор Соня Съботинова - някогашен зам-директор на МБАЛ „ Христо Ботев” във Враца.
След като комисията прегледа документите на претендентите, до присъединяване в състезанието бяха позволени и двамата, като преди всичко се класира доктор Соня Съботинова.
Съгласно конкурсната процедура за заемане на длъжността, претендентите показаха своите стратегии за тригодишен интервал на ръководство на лечебното заведение.
Новият шеф има богата професионална биография. Тя е експерт педиатър и е работила е като зам.-директор на болничното заведение във Враца, както и в Педиатричната клиника, 15 години в детско поделение на МБАЛ град Павликени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР