Общинският съвет на БСП – Стара Загора подкрепя внасянето на

...
Общинският съвет на БСП – Стара Загора подкрепя внасянето на
Коментари Харесай

Старозагорските социалисти настояват за национален протест срещу управлението на Борисов


Общинският съвет на Българска социалистическа партия – Стара Загора поддържа внасянето на избор на съмнение на държавното управление на ГЕРБ и Обединените патриоти и организирането на народен митинг против ръководството на Борисов в отбрана на правата на българите. Тази Позиция бе изразена на заседаниена старозагорските социалисти, поради влошаващата се политическа и икономическа обстановка в страната и публичните настроения и упования на българските жители.

„ Обстановката в страната става все по-нетърпима. Действията на ръководещите по време на изключителното състояние, в изискванията на неопределеност и натурален боязън и терзание у жителите, дадоха на държавното управление на Бойко Борисов известна поддръжка. Но през днешния ден все по-остро се демонстрират безредните дейности на ръководещите, както и неналичието на цялостна политика ирешения в отбрана на елементарните хора”, са измежду претекстовете на гласувания документ. По думите им жителите са преситени от ежедневните кавги и PR-акциите на премиера, които имат за цел само да отклоняват вниманието от голямата и повсеместна корупция, просмукала ръководството на всички равнища. Позицията ще бъде изпратена до Националния съвет на Българска социалистическа партия и до Парламентарната група на коалиция „ Българска социалистическа партия за България”.

Според членовете на Общинския съвет в тази конюнктура Българската социалистическа партия, „ бидейки вярна на своята обществена същина,е политическата мощ, която е призвана и следва да поведе митингите на българските жители. Подчертаваме – Българска социалистическа партия, а не измислени или конюнктурни политически планове или водачи”. Социалистите приканват националното партийно управление да прояви зрялост, мъдрост и отговорност в тази комплицирана и сложна за обществото и българските жители конюнктура. Българска социалистическа партия е пред избори. Но дано подготовката и присъединяване ни в тях бъде време на обединяване, диалог за политиката и посоката на развиване на България и дейности на левите сили в интерес и отбрана на хората на труда.

Националният съвет на Българска социалистическа партия да бъде основател на мощни, мобилизиращи и сплотяващи политически дейности, показващи, че точно Българска социалистическа партия е алтернативата на това ръководство и че за всеки от нас най-горе стои националният интерес, упорстват старозагорските социалисти. В Позицията си те оферират в навечерието на внасянето на вота на съмнение Българска социалистическа партия дружно с леви, центристки и национално виновни партии и цивилен сдружения да провежда народен митинг против ръководството на Бойко Борисов, в отбрана на трудовите и обществени права на българските жители.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР