Общинският съвет да се вслуша в исканията на търговците от

...
Общинският съвет да се вслуша в исканията на търговците от
Коментари Харесай

Здравко Димитров подкрепи търговците от подлез Тримонциум

„ Общинският съвет да се вслуша в настояванията на търговците от подлез „ Тримонциум ”, а не да протяга ръка на техния бизнес ” - това съобщи за „ Марица ” регионалният шеф Здравко Димитров след срещата с наемателите на магазините. Те бяха се обърнали за поддръжка към губернатора поради желанието на Община Пловдив да отстрани комерсиалните обекти под бул. „ Цар Борис III Обединител ".

" Съветниците не трябва да не помнят, че хората които работят в подлеза, образуват и техните хонорари. Всички ние би трябвало да създадем по този начин, че да създадем условия бизнесът да печели, а не назад - да му сътворяваме спънки ", разяснява регионалният шеф. Той акцентира, че пешеходните подлези, в които няма наематели, са превърнати в градски клоаки, и подсети за мъртвеца, чието тяло беше изплувало от подземното оборудване на бул. " България " по време на наводнението.

Според Здравко Димитров градската администрация не би трябвало да бави решението за подлеза, тъй като по този метод държи търговците в незнание. Общинският съвет е дал своя вот още преди три месеца решение за оповестяване на магазините на търг чартърен, само че те към момента не са оповестени. " Редно е наемателите да знаят какви са желанията на общината, другояче се основава неустановеност ", добави губернаторът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР