Общинският председател на ГЕРБ в Баните Венцислав Шишков е изпратил

...
Общинският председател на ГЕРБ в Баните Венцислав Шишков е изпратил
Коментари Харесай

28 души и общинският лидер на ГЕРБ в Баните напускат партията

Общинският ръководител на ГЕРБ в Баните Венцислав Шишков е изпратил заявление до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, че напуща партията и овакантява поста си на общински водач. Заедно с него партията напущат още 28 души, заяви самият Венцислав Шишков във Facebook.

" Напускам ГЕРБ и поста общински началник, тъй като не желая да виждам по какъв начин граденото от мен се разрушава и по какъв начин в партията намират място подмазвачеството, интригантството, диктатурата и задкулисието на избрани персони ", написа той.

Той твърди, че от последните листи на ГЕРБ са изключени настоящи общински съветници, с цел да намерят място ръководител на АБВ и член на Българска социалистическа партия.

“На номинационното заседание на Политическа партия ГЕРБ настоящите съветници бяха номинирани и определени от събранието без да има срещу или въздържал се. Изпълнителната комисия на ГЕРБ ги отстраниха от листата, от което пролича, че дерибействането в ГЕРБ от самозабравили се хора от регионалната конструкция на ГЕРБ Смолян е на лице”, прибавя още той.

И по-късно прецизира, че доктор Даниела Дариткова със заеманите от нея постове в държавното управление и партията е изгубила връзка с обществеността и симпатизантите на ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР