Общинският охранител Георги Марков е бил пребит от уволненият служител

...
Общинският охранител Георги Марков е бил пребит от уволненият служител
Коментари Харесай

Биха охранител в Община Благоевград

Общинският охранител Георги Марков е бил пребит от уволненият чиновник Лозен Иванов в постройката на кметството, заяви struma.bg.

Лозен Иванов е пристигнал с майка си, с цел да търси сметка от зам.- кмета на Благоевград за какво е отхвърлен от работа в обществения патронаж.

Марков е спрял Андонов поради това, че е влезнал без да мине през пропуща. Андонов тръгнал да се качва по етажите, само че Марков го настигнал и го попитал къде отива и за какво е без пропуск. Андонов му дал отговор нападателно и Марков го помолил или да вземе пропуск, или да напусне неотложно. Вместо да се подчини Андонов почнал да репликира, какъв бил Марков, за какво го стопира и ненадейно за Марков се спуснал върху него. Блъснал го и почнал да го удря. Двамата мъже се търкаляли по земята, по стълбите сред етажите. Изневиделица се появила и майката на Андонов, Вергиния, която се присъединила в разтърваването им.

Свидетели настояват, че Георги Марков е изпълнявал служебните си отговорности и е потърпевш без виновност. Той е с аркада на веждата, има няколко шева.

Лозен Андонов е бил назначен през януари на работа по стратегия в Социалната сфера. Изтекла е програмата и той е освободен. Не желал да си потегля и няколко пъти разговарял със зам. кмета Павлова, а преди към месец е търсил работа и при градоначалника, описаха детайлностите негови близки.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР