Общинският музей предлага срещи с вълнуващата хилядолетна история на нашия

...
Общинският музей предлага срещи с вълнуващата хилядолетна история на нашия
Коментари Харесай

Виртуална разходка из хилядолетната история на София

Общинският музей предлага срещи с вълнуващата хилядолетна история на нашия град.

Регионалният исторически музей - София предлага срещи с вълнуващата хилядолетна история на нашия град посредством опциите на цифровите технологии. Лишени от директния допир с музейната съкровищница, можем да се насладим на креативния гений на нашите предшественици и да се върнем в от дълго време отминалите времена и по различен метод, с помощта на актуалните осведомителни технологии.

На формалния уебсайт на РИМ - София можете да следите двете нови рубрики: " РИМ - София показва поредицата " 5 минути София " и " Истории от София ". От тях ще научите забавни обстоятелства и любопитни истории за емблематични здания, събития и персони, основали града подобен, какъвто го познаваме през днешния ден.

На формалната Фейсбук страница на РИМ - София можете да следите онлайн поредност " Софийски пъзел ", в която са преплетени места с обстоятелства, случки, ретро фотоси от фонда на Музея, както и емблематични експонати.

Регионалният исторически музей приканва " Останете у дома! " Можете да споделите забавните истории, с цел да могат любопитни обстоятелства да доближат до повече хора.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР