Общинският лидер нa ГЕРБ в Поморие Адам Адамов на официално

...
Общинският лидер нa ГЕРБ в Поморие Адам Адамов на официално
Коментари Харесай

Адам Адамов: Листата на ГЕРБ-Поморие е балансирана, с представители от всяко населено място в общината

Общинският водач нa ГЕРБ в Поморие Адам Адамов на публично събитие в града показа листата от претенденти за общински съветници. Тя е уравновесена, с представители на разнообразни сфери на живота – икономисти, финансисти, спортисти, адвокати, аграрни производители, бизнесмени и хора, потвърдили се в специалността и работата си. Те са както партийни претенденти, по този начин и от гражданската квота.

„ Заложихме на локални фрагменти и сме се постарали да поканим претендент от всяко едно обитаемо място, а където нямаме предложение за общински консултант, ние издигаме претендент за кмет. Всеки един гражданин на общината може да гласоподава преференциално за желана от него персона, което дава действителната опция за пренареждане на първичното нареждане на листата. “, сподели Адам Адамов, който е и лидер на листата.

По време на срещите с гласоподавателите той подчертава на това, че високата изборна интензивност е единственият метод за обезпечаване на болшинство в Общинския съвет, което от своя страна подсигурява продължение на вярната политика за развиването на общината. Единствената политическа партия или организация, която има цялостна листа от 21 претенденти за общински съветници е тази на ГЕРБ. Това демонстрира едно съществено отношение освен към идните избори, само че и за по-късно.

„ С два сполучливи мандата зад тила си, ние сме наясно с отговорността, която поемаме, заставайки пред хората. Това ни дава самочувствието и увереността, че поддръжката за Политическа партия ГЕРБ ще бъде безапелационна и ще реализираме болшинство в новия Общински съвет на Поморие “, безапелационен е Адамов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР