Общинският кризисен щаб във Видин взе превантивни мерки относно нивото

...
Общинският кризисен щаб във Видин взе превантивни мерки относно нивото
Коментари Харесай

Първа степен на опасност от преливане на Дунав във Видин - взети са мерки

Общинският спешен щаб във Видин взе превантивни ограничения по отношение на равнището на река Дунав. По информация на Изпълнителната организация " Проучване поддържане на река Дунав " и равнище на река Дунав при рейката на Видин е 754 см в 7:45 часа, заради което се постанова оповестяване на първа степен на подготвеност при високите води на реката. Кметът на община Видин свика Общинския щаб за осъществяване на
По данни на напоителни системи положението на защитните насипи във Видин е положително, всички защитни уреди по поречието на реката са в редовност.
Има подготвеност за евакуация при нужда, разказани са републиканските и общински пътни сектори, които може да бъдат залети и маршрутите, по които се пренасочва придвижването. Центърът за незабавна здравна помощ е в подготвеност за деяние при спешни обстановки.
Със заповед на кмета на Община Видин Огнян Ценков е въведен в деяние първи стадий - " Повишено внимание " от общинския проект за отбрана при бедствия в частта " Защита при наводнения ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР