Общинският кризисен щаб категорично възразява срещу опитите за противопоставяне работата

...
Общинският кризисен щаб категорично възразява срещу опитите за противопоставяне работата
Коментари Харесай

Общинският кризисен щаб в Бургас възразява срещу опитите за противопоставяне работата на лекарите от различните болници

Общинският спешен щаб изрично възразява против опитите за опълчване работата на лекарите от другите лечебни заведения в Бургас.
В обстановка, в която натовареността на медиците е голяма, напрежението на екипите е достигнало до оптималната си точка, всяко погрешно изказване и подстрекателство освен ги демотивира, само че може да докара и до решения, от които ще изгубят бургаските пациенти.
 Връчиха първите годишни награди „ Лекар на Бургас “ в Деня на Свети Йоан Рилски Връчиха първите годишни награди „ Лекар на Бургас “ в Деня на Свети Йоан Рилски
Трудно намирам думи, с цел да изразя моята и на съгражданите ми благодарност за неуморния труд, мъжество и професионализъм в бургаск...
Общинският спешен щаб припомня, че още при започване на втората вълна на КОВИД-19 точно двете здравни заведения УМБАЛ " Дева Мария " и УМБАЛ Бургас незабавно реорганизираха активността си и откриха триажни центрове. Екипите в триажните центрове и на двете лечебни заведения и най-малкото е несвоевременно тиражирането на обвинявания за мотивацията им и за честността на желанията им.
Призоваваме медиите, лекарите и жителите да се въздържат от внушения, които освен могат да доведат до демотивация и засегнатост на медицинските екипи, само че и до съществени решения, което ще е тежка загуба за пациентите.
Общинският спешен щаб декларира, че застава изрично зад медиците от всички бургаски лечебни заведения и им благодари за всеотдайната и неуморна работа. Общинският спешен щаб приканва управлението на УМБАЛ " Дева Мария " да не взема извънредно решение за закриване на триажния център вследствие на засегнатост от направените внушения в медийна обява от през вчерашния ден. Изказваме признателност към целия екип на болничното заведение и благодарим за неуморния труд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР